En ny routning- och faktureringsplattform på tio månader

apr 21, 2021

Med en hård tidsfrist fick Emvico det nästintill omöjliga uppdraget att utveckla en helt ny faktureringsplattform, integrerad i en ny routingsplattform med operatörstjänster, molnbaserad PBX (växel), porttjänster osv.

Projektet inkluderade Emvico i rollerna som projektledare plus två ledande utvecklare, samt kompletterat med handplockade utvecklare från Emvicos near-shore partner. I ett utmärkt, helt öppet och involverat samarbete mellan Emvico och kundresurserna, lyckades projektet med att migrera den gamla plattformen till den nya på det utsatta datumet.

”Emvicos mycket seniora utvecklare och arkitekter har kommit att förstå vår verksamhet och affärslogik på djupet och som partner på vår viktiga resa att byta ut strategiska system för att kunna utveckla vår affär har Emvico varit ovärderliga. Emvico har visat ett stort engagemang och arbetat mycket nära vår egen organisation i ett lösningsorienterat samarbete och alltid gjort det extra när det behövts. Vi får det bästa av två världar i svensk senior kompetens på planering, styrning och de komplexa delarna av vår utveckling tillsammans med kostnadseffektivitet, då Emvico levererar nearshore-utveckling som del av sitt team.”

– Kristian Karlsson, Produktchef på Soluno