När det är extra viktigt för dig

”Emvicos mycket seniora utvecklare och arkitekter har kommit att förstå vår verksamhet och affärslogik på djupet och som partner på vår viktiga resa att byta ut strategiska system för att kunna utveckla vår affär har Emvico varit ovärderliga. Emvico har visat ett stort engagemang och arbetat mycket nära vår egen organisation i ett lösningsorienterat samarbete och alltid gjort det extra när det behövts.”

Emvicos fokus är att tillhandahålla senior high-end-kompetens för skräddarsydd mjukvaruutveckling, där komplexa lösningar som skapar konkurrensfördelar är i fokus.

Vår kombination av senior kompetens inom ledning, arkitektur och utveckling, med lång och bevisad erfarenhet av att ta in och få effekt av internationell utvecklingskapacitet, paras med vår vilja att jobba i nära partnerskap med våra kunder.

Lösningar

Vår primära lösning är en som vi utvecklar för eller omstrukturerar tillsammans med dig. Vilket innebär att vi bygger skräddarsydda, skalbara och framtidssäkra lösningar som passar ditt företags behov. När ni behöver eller har speciella krav, så kommer vi arbeta med alla standardplattformar eller produkter för att leverera den bästa lösningen för dig på såväl kort som lång sikt. 

Vi har arbetat och är bekväma med många plattformar och produkter inom CMS, e-handel, produktinformationshantering (PIM) etc. Men med skicklig teknisk personal blir spelplanen lite annorlunda och oavsett vad du behöver hantera, så kan vi hitta en lösning.

För de organisationer som behöver ett webb- och mobilt innehållshanteringssystem där såväl den egna organisationen som partners/kunder enkelt kan redigera tillämpliga sidor, erbjuder vi vår egen IP OVERBLIQ. Se www.overbliq.com för mer information.

Konsult

Vi hjälper dig med dina viktigaste problem eller det där behovet med stor potential!

Vi föredrar att arbeta som ett team och stärka er med en grund i senior teknisk samt förvaltande ledarskap, tillsammans med ett genomförande av en grupp skickliga och professionella utvecklare. 

Om oss

Emvico grundades 2014 av de seniora arkitekterna och utvecklarna Rickard Falk och Fredrik Andersson, tillsammans med seniorchef Fredrik Lundkvist. Efter att ha arbetat tillsammans på Sigma (det största IT-företaget i Sverige) på högre tekniska positioner och chefsroller, beslutade trion att starta Emvico för att engagera sig i projekt de själv väljer.

Emvico är fortsatt ett litet seniorlag och är mycket noga med att välja vilka projekt och kunder de skall engagera sig med. För att erbjuda en kombination av högre kompetens och "given framgång" med en stor, flexibel och kostnadseffektiv leveransorganisation, arbetar Emvico med långvariga nearshore-partners i Ukraina.

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig

info@emvico.se

(+46) 010-182 72 10