Välkommen Alexander!

aug 26, 2021

Vi välkomnar Alexander Lindqvist till Emvico! Han börjar den 1 september och kommer direkt gå in som utvecklare mot kund.

"Alexander passar perfekt in i vår önskade profil -- där intresse, engagemang, ansvarskänsla och kommunikativ förmåga är både central, samt för oss viktigare än exakt teknisk bakgrund när vi bedömer utvecklare. Dessutom ser vi en person som kan och vill nyttja såväl våra seniora tekniska mentorers kompetens, samt den erfarenhet vi har om styrning, ledning och agerande i denna bransch", säger VD Fredrik Lundkvist.

"Jag är en noggrann och samarbetsam person som gillar utmaningar. Jag har ett starkt intresse för utveckling av webbapplikationer, verksamhetsarkitektur och ekonomistyrning. Något som jag tycker är väldigt roligt är att hjälpa till med svåra problem som kräver kreativa lösningar. Jag gillar även att lära mig nya saker", säger Alexander om sig själv.

Varför valde du att gå till Emvico?

"Det känns som en perfekt möjlighet för mig att utvecklas. Tjänsten erbjöd ett stort ansvarstagande och en chans att få jobba med seniora IT-konsulter i ett ungt bolag. Och jag fick ett väldigt bra intryck av gänget på Emvico."